Tobias Hübinette heter en gammal expomedlem som är ökänd för att ha försökt elda upp en fd flickvän och hennes nya man. TH blev intagen till förhör för det så kallade fryshuset-mordet eftersom han var misstänkt ett tag. Han blev aldrig riktigt frikänd från det mordet och har använt detta för att hota sverigedemokrater och andra. Bilden nedan är en skärmdump av ett mail han skrivit.

Image

Och vad händer? Han har inte blivit kickad från expo på grund av sina våldsamheter. Nyligen har han skrivit en svamlig artikel på newsmill.
Expo hyser en stor rädsla för att sverigedemokraterna ska växa eftersom man vet att det kan medföra slutet på bidrag och att deras ”föredrag” om rasism inte kommer att vara hållbara när alltför många vet att det inte stämmer vad expo skriver/säger. Ett tilltag som tydligt visar expos anti-demokratiska hållning är kapandet av domänen sverigedemokraterna.de (punkt se är sverigedemokraternas rätta sida). Sidan skapades innan förra valet i en sann antidemokratisk anda som substitut för att man inte klarade av att argumentera ner sverigedemokraterna.Detta kan ju jämföras med när sidan fria TT nyligen släcktes ner för likheten med TT (tidningarnas telegrambyrå). I det ena fallet så går sidan ner och i det andra fallet händer ingenting.

Trots detta så finns det tyvärr kvar människor som tar expo på allvar och tror att även andra gör det.

Annonser